Инфо

5. новембар 2015.5. нов 2015.
САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

НИЈЕ СНС РАСПИСАО ИЗБОРЕ

Кандидати које је подржала Српска напредна странка победили су на изборима у Накучанима и то је једина и непобитна чињеница. Све подвале и измишљотине, којима се сада служе политички противници из Заједно за Србију, намеравајући да омаловаже наш успех, већ су небројено пута виђене у медијима, којима деценију и по руководе.
Није Српска напредна странка расписивала изборе у Накучанима, већ је, напротив, указивала на то да су потпуно непотребни. А расписани су у пропагандне сврхе и са јасним циљем - да ЗЗС Душана Петровића, уочи локалних избора, покаже како може да нас порази. Месецима су њихови активисти ишли по кућама, молили и претили, наређивали и поткупљивали.
Српска напредна странка стала је на пут њиховој бахатости и зато су тако очајни, па сазивају мештане, обавијају им главе завојима, наговарају их да лажу...
Али, грађани добро знају да нису активисти Српске напредне странке убацивали неважеће листиће, да није наш активиста побегао са биралишта носећи са собом чак и бирачку кутију!
Ово су чинили они који већ предуго страхују од одмазде Душана Петровића, и сваки његов налог одрађују у страху од губитка запослења, функције и ко зна чега све. Управо њих из Накучана, али и остале грађане, који се сматрају угроженим и застрашеним, Српска напредна странка позива да јој се придруже у заједничој борби против Петровићеве тираније.
Српска напредна странка више неће дебатовати са губитницима из ЗЗС. Уколико је на изборима у Накучанима било некаквих неправилности, или, уколико је неко од грађана повређен, позивамо га да се обрати надлежним органима, не сумњајући ни мало у државне институције и очекујући њихову брзу реакцију.
Градски одбор Српске напредне ст

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa