12. novembar 2015.12. nov 2015.
PESMA ŠAPČANA PREDLOG ZA MTV TOP LISTU

PODRŽITE “ELEVEN”

Šabački bend “Eleven” drugi put ima priliku da se nađe na najprestižnijoj regionalnoj top listi MTV Adrie. Pesma “Veruj” trenutno je prva na listi predloga za “Domaćicu” i za nju možete glasati na sajtu MTV.
-Naša nova izdavačka kuća “Lampshade media” prepoznala je kvalitet i prvo su nas oni promovisali. Pored toga, i dobro urađen spot bio je još jedna preporuka. Sada se više ne obraća pažnja samo na muziku, nego sve mora da bude “cakum pakum”. Ljudima se spot dopada jer im je ostavljeno mašti na volju da sami smisle šta smo hteli da kažemo, kaže pevač benda “Eleven” Zoran Kuzmanović.
Objašnjava da im je spot radio njihov drug Vlada Simić zajedno sa ekipom koja je kod nas snimala reklama za neke od najprestižnijih brendova.
Bend je nastao 2008. godine, a prvi album “A moment of silence” izdali su godinu dana kasnije. Na top listi bili su 2012. sa pesmom “Plovim sad”, koja je njihov najveći hit do sada.
Ove godine potpisali su ugovor sa izdavačkom kućom “Lampshade media” za koje izdaju i “Hladno pivo”, “S.A.R.S.”, “Ničim izazvan” sestre Kovač...
-Rok en rol u Srbiji više nije poularan ni promovisan kao ranije. Međutim, oni koji su mu ostali verni, tome su baš posvećeni. Mi žanrovski nismo određeni. Najbliži smo alternativnom roku. Ne pratimo nikakav talas. Najbitnije nam je da uradimo pesmu za koju ćemo moći i za 10 godina da kažemo da je odlična. Ne težimo velikim arenama, ističe Kuzmanović.
Zahvaljujući baš tome što ne pripadaju potpuno ni jednom pravcu, učestvovali su i na pop i na pank festivalima. Šabačka publika imala je priliku da ih vidi i na otvaranju gradskog trga.
Da bi nova pesma Šapčana stekla regionalnu popularnost dovoljan je jedan vaš klik. Znamo da ste već na internetu, otiđite na sajt MTV.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa