Info

19. novembar 2015.19. nov 2015.

SaopŠtenje VK „Šabac“

Utakmica između našeg kluba i BVK „Crvena Zvezda“, odigrana 17. novembra, nije bila samo jedna od četiri utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, već istinski vaterpolo i sportski spektakl koji će se, verujemo dugo pamtiti i prepričavati. Ovaj duel bio je sve to zahvaljujući fantastičnim navijačima koji su napravili atmosferu nesvojstvenu našem sportu, a vaterpolisti oba tima, nošeni podrškom sa tribina pružili su i više od maksimuma, te je biti u, i van bazena protekle srede, bilo pravo zadovoljstvo.
Vaterpolo klub „Šabac“ zahvaljuje se svima koji su svojim prisustvom, ali pre svega podrškom na sportski i korektan način, uz poštovanje svih učesnika događaja, dali primer kako treba da izgleda jedan sportski duel i dokazali da je Šabac grad sporta.
Posebnu zahvalnost upućujemo navijačima Crvene Zvezde. Oni su, te večeri, bili naši sportski rivali, ali su bezrezervnom podrškom svojoj ekipi, uz potpuno poštovanje protivničkih igrača i navijača, doprineli sjajnom utisku koji smo svi poneli sa Gradskog bazena.
Nažalost, nismo se plasirali na završni turnir, okrećemo se ligi i pozivamo sve navijače, sve koji su bili tu na pomenutoj utakmici i one koji nisu, da dođu i pomognu nam u nastavku prvenstva kako bi zajedno ostvarili plej of ambicije i na proleće ponovo ugostili: Partizan, Crvenu Zvezdu, Radnički, Vojvodinu...
Još jednom VELIKO HVALA !!!!

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa