26. novembar 2015.26. nov 2015.
GRADONAČELNIK ŠAPCA POSETIO FIRMU „HOLLIDAY”

ŠIRENjEM DELATNOSTI DO USPEHA

Lider u prodaji polovnih vozila, šabačka firma „Holliday“, uskoro će postati ovlašćeni zastupnik za prodaju novih „Fordovih“ automobila
Pre 15 godina počela je istorija šabačke firme „Holliday“. Od pre četiri godine 40 zaposlenih radi u modernom objektu na Obilaznom putu koji predstavlja srpski centar prodaje polovnih automobila i proizvoda belgijskog brenda „Pronails“, evropskog lidera u proizvodnji asortimana za negu noktiju.
- Obuku za profesionalnog stilistu noktiju u naškoj kompaniji pohađalo je više od 4.000 ljudi, koji rade u više od 2.000 salona širom Srbije. Belgijski brend „Pronails“ nudi vrhunske proizvode za negu ruku, stopala i noktiju. „Holliday“ ostaje veran i svojoj primarnoj delatnosti: prodaji polovnih automobila. U ovom segmentu smo lideri u Srbiji, sarađujemo sa renomiranim dobavljačima iz Evropske unije. Odnedavno, nudimo mogućnost kupovine polovnih vozila i putem aukcije. U našem objektu nalazi se i servis za sve tipove vozila, a obavljamo i limarske poslove. Pored toga, bavimo se i tehničkim pregledom i registracijom vozila, navela je Ana Milanko, iz Sektora nabavke i logistike.
Domaći lider u trgovini automobilima starih do pet godina, u svakom trenutku na lageru ima stotinak reprezentativnih vozila, za koje je obezbeđen savremen i dobro opremljen servis. Uskoro, „Holliday“ postaje zvanični zastupnik za prodaju i servisiranje novih putničkih i lakih komercijalnih vozila iz „Fordovog“ programa.
- Od 15. decembra postajemo zvanični dileri „Fordovih“ vozila. Salon će se nalaziti na istom mestu gde se do sada obavljala prodaja polovnih vozila. U proteklom periodu izgrađeni su novi objekti u okviru poslovnog prostora, a pored njih će biti izloženi novi „Fordovi“ automobili, naveo je direktor prodaje novih vozila Budimir Kosovac.
Ovo preduzeće posetio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je naglasio da grad može da bude ponosan na uspešne privredne subjekte poput „Holideja“, te da će ih podržavati u realizaciji novih poslovnih zamisli.
- Posetio sam firmu koja je lider u oblasti prodaje polovnih vozila. Zapošljavaju 40 radnika i imaju ozbiljan godišnji promet. Činjenica da posluju 15 godina govori u prilog njihovom radu, što znači da ulivaju sigurnost kod građana, odnosno kupaca. Šabac je trgovački kraj i opstao je zahvaljujući trgovcima i privrednicima. Raduje me što u „Holliday“ imaju ozbiljne planove za budućnost koji podrazumevaju i proširenje delatnosti. Grad je tu da pruži podršku, kako bi se takvim delovanjem otvorila nova radna mesta, rekao je Zelenović.
Posete uspešnim firmama gradonačelnik Šapca nastaviće i u narednom periodu. Cilj razgovora sa ljudima koji zapošljavaju veliki broj ljudi je kreiranje još boljeg poslovnog ambijenta, kako bi privredni rezultati na području grada bili još bolji.
M.Maksimović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa