Инфо

26. новембар 2015.26. нов 2015.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ПОСЕТИО ФИРМУ „ХОЛЛИДАY”

ШИРЕЊЕМ ДЕЛАТНОСТИ ДО УСПЕХА

Лидер у продаји половних возила, шабачка фирма „Холлидаy“, ускоро ће постати овлашћени заступник за продају нових „Фордових“ аутомобила
Пре 15 година почела је историја шабачке фирме „Холлидаy“. Од пре четири године 40 запослених ради у модерном објекту на Обилазном путу који представља српски центар продаје половних аутомобила и производа белгијског бренда „Пронаилс“, европског лидера у производњи асортимана за негу ноктију.
- Обуку за професионалног стилисту ноктију у нашкој компанији похађало је више од 4.000 људи, који раде у више од 2.000 салона широм Србије. Белгијски бренд „Пронаилс“ нуди врхунске производе за негу руку, стопала и ноктију. „Холлидаy“ остаје веран и својој примарној делатности: продаји половних аутомобила. У овом сегменту смо лидери у Србији, сарађујемо са реномираним добављачима из Европске уније. Однедавно, нудимо могућност куповине половних возила и путем аукције. У нашем објекту налази се и сервис за све типове возила, а обављамо и лимарске послове. Поред тога, бавимо се и техничким прегледом и регистрацијом возила, навела је Ана Миланко, из Сектора набавке и логистике.
Домаћи лидер у трговини аутомобилима старих до пет година, у сваком тренутку на лагеру има стотинак репрезентативних возила, за које је обезбеђен савремен и добро опремљен сервис. Ускоро, „Холлидаy“ постаје званични заступник за продају и сервисирање нових путничких и лаких комерцијалних возила из „Фордовог“ програма.
- Од 15. децембра постајемо званични дилери „Фордових“ возила. Салон ће се налазити на истом месту где се до сада обављала продаја половних возила. У протеклом периоду изграђени су нови објекти у оквиру пословног простора, а поред њих ће бити изложени нови „Фордови“ аутомобили, навео је директор продаје нових возила Будимир Косовац.
Ово предузеће посетио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је нагласио да град може да буде поносан на успешне привредне субјекте попут „Холидеја“, те да ће их подржавати у реализацији нових пословних замисли.
- Посетио сам фирму која је лидер у области продаје половних возила. Запошљавају 40 радника и имају озбиљан годишњи промет. Чињеница да послују 15 година говори у прилог њиховом раду, што значи да уливају сигурност код грађана, односно купаца. Шабац је трговачки крај и опстао је захваљујући трговцима и привредницима. Радује ме што у „Холлидаy“ имају озбиљне планове за будућност који подразумевају и проширење делатности. Град је ту да пружи подршку, како би се таквим деловањем отворила нова радна места, рекао је Зеленовић.
Посете успешним фирмама градоначелник Шапца наставиће и у наредном периоду. Циљ разговора са људима који запошљавају велики број људи је креирање још бољег пословног амбијента, како би привредни резултати на подручју града били још бољи.
М.Максимовић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa