3. decembar 2015.3. dec 2015.
PODRŽIMO AKCIJU

DARUJEMO KOSU, DARUJEMO SNAGU

Nedavnim pokretanjem akcije „Darujemo kosu, darujemo snagu“ redakcija najčitanijeg magazina „Blic žena“ pružiće ženama obolelim od raka delić neophodnog samopouzdanja. Darivanjem kose, doprineće se izradi preko potrebnih perika za žene koje su pod hemoterapijom.
Dovoljno je samo, kada je u pitanju područje grada Šapca, otići do prvog frizera ili u Stručnu hemijsku i tekstilnu školu i podariti najmanje dvadeset centimetara kose. Kao podsticaj svima onima koji žele da učestvuju u ovom izuzetno humanom gestu neka posluži za primer Jelena Milentijević, izvršna urednica u „Blic ženi“, koja se zbog ove akcije prvi put u životu ošišala na kratko.
- Pozivamo sve kolege u Šapcu koji imaju frizerske salone i koji žele da nam se priključe u ovoj humanoj akciji. Dovoljno je da kosu koju odseku svojoj mušteriji ne bace nego donesu u našu školu kako bi je prosledili dalje. Svi zainteresovani mogu doći na šišanje i u našu školu. Akcija će trajati sve dok ima ljudi dobre volje – rekao je Dejan Jovanović, nastavnik praktične nastave Stručne hemijske i tekstilne škole.
Potrebno je da kosa bude najmanje dvadeset centimetara dužine kako bi mogla da se upotrebi za izradu perika. Može da bude i farbana ali ne i previše oštećena višekratnim blajhanjem. Kako je za svaku periku potrebno oko četristo grama kose dobrodošle su i stare pletenice i repovi.
Ako želite da učestvujete u ovoj akciji, koju je podržalo Udruženje frizera Srbije, Akademija „Panjković“, Kompanija „Biomelem“ i Škola za negu lepote Beograd, pozovite zaposlene u Stručnoj hemijskoj i tekstilnoj školi Dejana Jovanovića i Jelenu Stanojević na brojeve telefona 063 318 172 i 064 252 84 10. Vaše malo njima će značiti sve.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa