10. decembar 2015.10. dec 2015.
POKLONI ZA PORODILIŠTA

SA BEBAMA OD PRVOG DANA

Pampers pomaže 10 srpskih porodilišta i donira nameštaj i pelene za novorođenčad, povodom 10 godina kampanje Pampers UNICEF 1 pakovanje= 1 vakcina
Ove godine Pampers i UNICEF obeležavaju 10 godina partnerstva i kampanje 1 pakovanje = 1 vakcina. Tokom ovog perioda pokazali smo da zajedno možemo unaprediti živote mama i dece širom sveta. Kao gest zahvalnosti prema svim roditeljima iz Srbije koji su podržali kampanju, Pampers želi da pomogne 10 porodilišta u Srbiji i donira nameštaj i pelene za novorođenčad.
Na ovaj način Pampers nastavlja sa svojom misijom da doprinese boljoj nezi beba od prvog dana, nudećæi pomoæć porodilištima. Na Pampers Facebook stranici svako može glasati za grad u Srbiji gde æće porodilište biti opremljeno. Svaki glas predstavlja mogućænost za modernizaciju porodilišta. Pridružite nam se i doprinesite da ovim humanim gestom pomognemo mamama i bebama, kako u Srbiji tako i u svetu, i da još jednom pokažemo da zajedno možemo da menjamo svet.
Postanite i Vi naš ambasador u saradnji Pampers i UNICEF koji traje veæć deceniju a ima cilj da unapredi živote mama i dece širom sveta. Ove godine, povodom desetogodišnjice saradnje Pampers i UNICEF, sve u cilju da nastavimo sa tradicijom pomaganja, odlučili smo da doniramo u 10 gradova u Srbiji uz Vašu pomoćæ.
Posetite stranicu https://njnjnj.facebook.com/PampersSrbija/ i glasajte za jedan od gradova sa spiska kojima ćæe Pampers dati donaciju. Porodilišta æće primiti donaciju početkom 2016. godine.
Partnerstvo između Pampersa i UNICEFtraje većæ deset godina i tokom ovog perioda eliminisan je materinski i neonatalni tetanus u 17 zemalja. Pampers poziva roditelje da se pridruže specijalnoj rođendanskoj želji: da pomognu da se eliminiše neonatalni tetanus u svim zemljama sveta, svuda gde god da još postoji kao pretnja. Neonatalni tetanus pogađa porodice u najsiromašnijim zemljama sveta i javlja se u slučajevima kada su novorođenčad zaražena kao direktni rezultat nehigijenske porođajne prakse, kao što je sečenje pupčane vrpce nehigijenskim instrumentima. Jednom kada je neonatalni tetanus ustanovljen, nema pravog leka, i on još uvek oduzima živote 49.000 novorođenčadi svake godine, što je ekvivalent gubitka života jedne bebe na svakih 11 minuta.
Za deset godina, partnerstvo Pampersa i Unicefa imalo je samo jendu želju: da eliminiše materinski i neonatalni tetanus svuda u svetu. Uz pomoćæ roditelja, od kada je započela kampanja Pampersa i Unicefa „Jedno pakovanje jedna vakcina“ oko 500.000 novorođenčadi je spašeno i vakcina je stizala do majki i beba svake sekunde.
Pridružite nam se u našoj rođendanskoj želji kako bismo sa Pampersom i UNICEF pomogli da se zaštite bebe širom sveta od nenonatalnog tetanusa. www.pampers.com

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa