17. decembar 2015.17. dec 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: SEDMA REDOVNA SEDNICA SO

REŠENjE VODOSNABDEVANjA

Sedma redovna sednica SO Vladimirci uz rešeno budžetu i pratećim temama u centru pažnje je imala rešenje pitanja vodosnabdevanja i to centralnog voda koji bi imali i prateći rezervoar da bi se izbegla pucanja mreže, kaže predsednik opštine Milorad Milinković.
- Mi smo namerni da rešimo to bolno pitanje za sada i ovim rešenje a u planu je u dogledno vreme i pitanje Skupljena sa dva rezervoara ali o tom potom. Oko 3,5 miliona dinara biće odvojeno za renoviranje Doma kulture u varošici koji je bio definitivno neupotrebljiv a sada će kada se radovi privedu kraju biti višenamenski od bioskopskih i pozorišnih predstava do ostalih manifestacija. Mi smo namerni, tu već govorim uz ovaj posao i druga pitanja radno ispratiti i poboljšati uslove rada i drugih ustanova koliko se to može ali i rešiti pitanja poput zapošljavanja, raseljenim i izbeglim licima i tako redom a za boljitak opštine Vladimirci pred praznične dane koji bi trebali doneti i kapitalan projekat u realizaciji ali o tome više u završnom broju ove radne godine, nagoveštava veliki posao predsednik opštine.
Što svečarski, što radno, tokom kompletne godine samo se na kratko uzimao dah za brojne zadatke koji su finalisani, koliko im je to budžet dozvolio, ali štedljivo i ni malo slično nekadašnjim danima ističu u lokalnoj samoupravi.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa