28. januar 2016.28. jan 2016.
NEOBIČNE POSLASTICE

KOLAČI, HRANA UTEHE

Francuska kraljica Marija Antoaneta, je na vapaje svog gladnog naroda koji je tražio hleba odgovorila poznatom rečenicom „Dajte im kolača“. Kraljica je zbog svog nedostatka epatije platila glavom, verovatno vođena mišlju da su kolači mnogo bolja opcija za napaćenu dušu naroda. Danas narod pored hleba ima na raspolaganju veliki izbor kolača, čokoladnih, sa voćem, povrćem pa i onih ekstravagantnih posutih zlatnim prahom.
Tako je u Restoranu “Gradska kafana“, koji se izdvaja svojom ponudom poslastica.
““Veoma nam je bitan ukus na koji su naši gosti navikli, čemu doprinosi i činjenica da se naši kolači pripremaju odmah nakon narudžbine, dakle uvek su sveži- poručuju iz kuhinje “Gradske kafane“.
U ponudi su razni kolači označeni pod nazivom „Neobične poslastice“. Izdvaja se kolač sa jabukom, specifičan po miksu začina i karamel prelivu sa kojim se servira. Ljubitelje jačih slatkiša obradovala bi čokoladna bomba koju prave u ovoj kuhinji.
- Koliko god da preporučujemo druge poslastice, gosti uvek na kraju traže čokoladni sufle- ističu iz kuhinje “Gradske kafane“.
Slatkiši podstiču lučenje dopamina „hormona sreće“ zbog čega su najbolja opcija kada nam je potrebna uteha ili nagrada na kraju napornog radnog dana.
Dan Zaljubljenih u “Gradskoj kafani“
Proslavite Dan Zaljubljenih u Gradskoj Kafani, kada u romantičnoj atmosferi i uz muziku uživo možete probati neku od „neobičnih poslastica“.
D.Mićić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa