Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
НЕОБИЧНЕ ПОСЛАСТИЦЕ

КОЛАЧИ, ХРАНА УТЕХЕ

Француска краљица Марија Антоанета, је на вапаје свог гладног народа који је тражио хлеба одговорила познатом реченицом „Дајте им колача“. Краљица је због свог недостатка епатије платила главом, вероватно вођена мишљу да су колачи много боља опција за напаћену душу народа. Данас народ поред хлеба има на располагању велики избор колача, чоколадних, са воћем, поврћем па и оних екстравагантних посутих златним прахом.
Тако је у Ресторану “Градска кафана“, који се издваја својом понудом посластица.
““Веома нам је битан укус на који су наши гости навикли, чему доприноси и чињеница да се наши колачи припремају одмах након наруџбине, дакле увек су свежи- поручују из кухиње “Градске кафане“.
У понуди су разни колачи означени под називом „Необичне посластице“. Издваја се колач са јабуком, специфичан по миксу зачина и карамел преливу са којим се сервира. Љубитеље јачих слаткиша обрадовала би чоколадна бомба коју праве у овој кухињи.
- Колико год да препоручујемо друге посластице, гости увек на крају траже чоколадни суфле- истичу из кухиње “Градске кафане“.
Слаткиши подстичу лучење допамина „хормона среће“ због чега су најбоља опција када нам је потребна утеха или награда на крају напорног радног дана.
Дан Заљубљених у “Градској кафани“
Прославите Дан Заљубљених у Градској Кафани, када у романтичној атмосфери и уз музику уживо можете пробати неку од „необичних посластица“.
Д.Мићић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa