12. maj 2016.12. maj 2016.
PLEJ OF ZA RUKOMETAŠE ““ 7. KOLO

OdliČan i slab bod

RK „Metaloplastika“ ““ RK „Sloga“ (P) 27:27 (12:15)
Hala: „Zorka“. Gledalaca: 1.600. Sudije: Kovač (Kosovska Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Metaloplastika 1 (1), Sloga 4 (4). Isključenja: Metaloplastika 8, Sloga 8 minuta.
METALOPLASTIKA: Maksimović, Dragićević 1, Milovanović 1, Aleksić, Golubović 3, Došen, Ilić 6, Ostojić 5, Arsić (7 odbrana), Jezdimirović, Mitrović 1, Đukić, Dakić 1, Ivanović 7, Petrović, Marinović 2.
SLOGA: Raković, Milićević 4, Stevanović 4, Delibašić, Spasić 1, Pernar, Milinković (20 odbrana), Petrović 6, Pavlović 8, Andrejević 2, Bojanić, Kaltak 1, Gojković 1, Dimitrijević.
Remi je nedefinisan jer, na kraju, generalno nezadovoljni Šapčani, moraju biti prezadovoljni sa osvojenim „samo“ jednim bodom.
Tri četvrtine utakmice, domaći tim nije ličio na onaj iz prvog dela plej ofa, već je igra podsetila na onu iz Novog Sada. Suviše improvizacije i nedovoljno organizacije u napadu, uz raspoložen i rasterećen tim iz Požege, uzrokovali su konstantno vođstvo Sloge. Pogađali su i sa igračem manje, a kada su, u 45. minutu, poveli 25:17, činilo se da je poraz neizbežan. Ipak, „faktor preokreta“ postao je Ivanović. Kapiten Mitrović i iskusni Ivanović podigli su publiku, ekipu i povratili veru. Za sedam minuta, postiglo je krilo Šapčana pet golova. Kada je zaličila na sebe „Metaloplastika“, gosti nisu imali nikakvo rešenje. No, desilo se to par minuta prekasno. Imala je ovdašnja ekipa i napad za pobedu, ali Ilić je šutirao u golmana Milinkovića.
Šta je tu je, a gde je, sigurno Vi znate bolje, jer Vam je poznat rezultat sa gostovanja u Subotici. Nama nije bio do zaključenja ovog broja.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa