23. jun 2016.23. jun 2016.
GRADSKI ODBOR SPO OBELEŽIO SLAVU VIDOVDAN

ŠABAC ĆE BITI GRAD BEZ NEZAPOSLENIH

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove u Šapcu obeležio je svoju krsnu slavu ““ Vidovdan.
Predsednik Gradskog odbora SPO Živojin Vuletić, članovi i simpatizeri stranke, prisustvovali su svetoj liturgiji i sečenju slavskog kolača u crkvi Svetih apostola Petra i Pavla.
- Na dan kada slavimo veliki praznik ““ Vidovdan, važne su dve stvari. Prvo je da se prisetimo svih kosovskih junaka, svih oni stradalnika od kosovskog boja do današnjih dana koji su dali svoje živote za Srbiju i njenu slobodu. Sa druge strane, u narodu postoji verovanje da se na Vidovdan najbolje vidi i da možemo da najbolje razlikujemo laž od istine, prijatelja od neprijatelja, puteva od stramputice ““ istakao je Vuletić.
Prema njegovim rečima, on vidi da je Šabac skoro, a u bliskoj budućnosti sigurno, moderan, čist, uredan evropski grad srednje veličine, - Na Vidovdan vidim da će Šabac uskoro biti grad bez nezaposlenih, da će imati pristup autoputu, da će biti grad zelenih površina, parkova, grad koji je izašao na Savu. Vidim da će to biti univerzitetski grad, grad omladine... Zaista vidim dobru perspektivu za naš grad ““ dodao je predsednik Gradskog odbora SPO.
Vuletić je na kraju zaključio da očekuje da sledeće godine, na Vidovdan, zajedno sumiramo rezultate.
- Videćete da će dosta toga o čemu sada govorim, biti ispunjeno - zaključio je Vuletić.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa