7. oktobar 2010.7. okt 2010.
KRUPANj

REKONSTRUKCIJA GLAVNE ULICE

Krajem septembra krenula je realizacija projekta Rekonstrukcije glavne ulice u Krupnju kada je izvršeno uvođenje izvođača radova u posao uz prisustvo investitora-ministarstva za nacionalni investicioni plan, suinvestitora-opštine Krupanj i nadzora
Izvođenje radova dobilo je preduzeće ,,MN“d.o.o. iz Loznice koje u roku od 45 kalendarskih dana treba da izvede celokupne radove čija ukupna vrednost po ugovoru iznosi 28.965.696,44 dinara.
Ovaj projekat opštini Krupanj odobren je od strane Ministarstva za nacionalni investicioni plan i to delom od 13.000.000 dinara se finansira od strane ovog ministarstva, a ostala sredstva će obezbediti opština iz sopstvenog budžeta i iz drugih izvora.
Ovaj projekat proizilazi iz Strategije održivog razvoja opštine Krupanj i njegova realizacija će značajno doprineti razvoju preduzetništva, turizma. Neophodno je unaprediti vizuelni izgled centra grada organizaciju i način funkcionisanja trgovina i uslužnih delatnosti i stvoriti novi jedinstveni imidž prepoznatljiv po pružanju usluga na znatno višem nivou i prijatnoj atmosferi kako za stanovnike opštine Krupanj, tako i za mnogobrojne posetioce i turiste.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa