30. jun 2016.30. jun 2016.
ZAVRŠEN TRODNEVNI TURNIR U MALOM FUDBALU U RIBARIMA

SPORTSKI DUH

Kancelarija za mlade grada Šapca nastavila je sa realizacijom svojih projekata „Unapređenje mladih na seoskom području“ i „Mreža“ u okviru koga mladi sa seoskog područja imaju priliku da učestvuju u sportskim aktivnostima. Tako je tokom proteklog vikenda održan turnir u malom fudbalu u Ribarima. Pobedu ovog puta odnele je ekipa „Centralno grejanje Bojić“, dok su drugoplasirane i trećeplasirane bile ekipe „Šipurske livade“ i „Žali bože 5000“. Pehare su pored ekipa dobili i Stefan Stanković, Jovan Đukić i Nemanja Todorović, kao najbolji igrač, strelac i golman turnira.
- Videti mlade ljude okupljene na jednom mestu oko zajedničke ideje jedan je od prioriteta Kancelarije za mlade. Sama činjenica da je na turniru učestvovalo šesnaest ekipa, govori o dobroj organizaciji, uspešnosti turnira, da treba i dalje da nastavimo sa projektom „Unapređenje mladih na seoskom području“ koji se neće bazirati samo na sportska dešavanja, već i na druge oblasti, sa posebnim akcentom na kulturu - istakla je Nataša Lazović, direktorka Kancelarije za mlade.
U narednom periodu turnir u malom fudbalu održaće se u još par mesnih zajednica, a svi zainteresovani za organizaciju istog i učešće u ovom projektu mogu se prijaviti u Kancelariji za mlade grada Šapca.
O. G.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa