1. septembar 2016.1. sep 2016.
UPIS POLAZNIKA NA SUANPAN MENTALNU ARITMETIKU

PROBUDITE GENIJA U DETETU

Centar za obrazovanje “Abakus“vrši upis novih polaznika na SuanPan mentalnu aritmetiku. Program je namenjen deci uzrasta od 5 do 14 godina. Pojačava pažnju, koncentraciju i memoriju. Sastoji se od aritmetičkih kalkulacija gde se koristi samo ljudski mozak, bez pomoći kalkulatora, kompjutera, papira ili olovke.
Početak nastave je 24. septembra. Upis traje do popunjenja kapaciteta, a broj mesta je ograničen.
Obuka se sastoji iz dva nivoa. Prvi osnovi kurs mentalne aritmetike - obuhvata operacije sabiranja i oduzimanja i napredni kurs mentalne aritmetike - obuhvata operacije množenja i deljenja. Napredni kurs može se pohađati samo pod uslovom da je osnovni kurs savladan u potpunosti.
Nastava se odvija u periodu od 8 meseci, jednom nedeljno, tri vezana časa, svaki u trajanju od 40 minuta. Tokom nedelje svaki polaznik bi trebao da odvoji 15 minuta dnevno za rad na abakusu.
Nakon redovnog pohađanja kursa iz mentalne aritmetike SuanPan, može da se vidi napredak u sledećim oblastima:
- pojačana pažnja i koncentracija
- slušanje sa razumevanjem i opažanje
- učenje putem taktilnih, vizuelnih i auditivnih nadražaja-pojačavanje osećaja iz pomenutih domena
- memorija i refleksi
- kreativnost i sposobnost zamišljanja (vizualizacija)
- samopouzdanje i samopoštovanje koji dostižu svoj najviši stepen za taj uzrast
Napredak kod dece predškolskog uzrasta je izuzetan. Većina dece ovog uzrasta ne zna brojeve u trenutku dolaska u centar, dok nakon 8 meseci uspešno vrši sabiranje i oduzimanje nizova do 100.
Obuku dece uzrasta 7 do 10 godina i 11 do 14 godina vode licencirani predavači za prenošenje znanja iz oblasti SuanPan mentalne aritmetike, profesori razredne nastave sa iskustvom u radu sa decom. S obzirom da deca školskog uzrasta imaju obimno gradivo, njihov napredak je lako uočaiv jer se primećuje da se obaveze nakon kursa obavljaju brže i uspešnije, a napredak primećuju i sama deca tako da su motivisanija za dalji rad.
Prilagođeno je deci koja žele da razviju dodatne veštine. Probudite genija u svom detetu!
Centar za obrazovanje “Abakus“ nalazi se na adresi Vlade Jovanović 17. Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 015/347-003 i 063/17-33-134

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa