Инфо

1. септембар 2016.1. сеп 2016.
УПИС ПОЛАЗНИКА НА СУАНПАН МЕНТАЛНУ АРИТМЕТИКУ

ПРОБУДИТЕ ГЕНИЈА У ДЕТЕТУ

Центар за образовање “Абакус“врши упис нових полазника на СуанПан менталну аритметику. Програм је намењен деци узраста од 5 до 14 година. Појачава пажњу, концентрацију и меморију. Састоји се од аритметичких калкулација где се користи само људски мозак, без помоћи калкулатора, компјутера, папира или оловке.
Почетак наставе је 24. септембра. Упис траје до попуњења капацитета, а број места је ограничен.
Обука се састоји из два нивоа. Први основи курс менталне аритметике - обухвата операције сабирања и одузимања и напредни курс менталне аритметике - обухвата операције множења и дељења. Напредни курс може се похађати само под условом да је основни курс савладан у потпуности.
Настава се одвија у периоду од 8 месеци, једном недељно, три везана часа, сваки у трајању од 40 минута. Током недеље сваки полазник би требао да одвоји 15 минута дневно за рад на абакусу.
Након редовног похађања курса из менталне аритметике СуанПан, може да се види напредак у следећим областима:
- појачана пажња и концентрација
- слушање са разумевањем и опажање
- учење путем тактилних, визуелних и аудитивних надражаја-појачавање осећаја из поменутих домена
- меморија и рефлекси
- креативност и способност замишљања (визуализација)
- самопоуздање и самопоштовање који достижу свој највиши степен за тај узраст
Напредак код деце предшколског узраста је изузетан. Већина деце овог узраста не зна бројеве у тренутку доласка у центар, док након 8 месеци успешно врши сабирање и одузимање низова до 100.
Обуку деце узраста 7 до 10 година и 11 до 14 година воде лиценцирани предавачи за преношење знања из области СуанПан менталне аритметике, професори разредне наставе са искуством у раду са децом. С обзиром да деца школског узраста имају обимно градиво, њихов напредак је лако уочаив јер се примећује да се обавезе након курса обављају брже и успешније, а напредак примећују и сама деца тако да су мотивисанија за даљи рад.
Прилагођено је деци која желе да развију додатне вештине. Пробудите генија у свом детету!
Центар за образовање “Абакус“ налази се на адреси Владе Јовановић 17. Све додатне информације можете добити на бројеве телефона 015/347-003 и 063/17-33-134

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa