22. septembar 2016.22. sep 2016.
KARAĐORĐE I CERIĆ ZA PRVO MESTO

BORBA ZA JESENjI TRON

Duel u Mišaru, u nedelju od 15 sati, jasno će ukazati čiji snovi o Okružnoj ligi su najbliži ostvarenju. Drugoplasirani “Karađorđe“ nosi teret i prednost domaćeg terena, a “Cerić“ teret i prednost liderske pozicije. Razdvaja ih dva boda, te je ulog veliki, a kako sada stoje stvari, oba tima će u punom sastavu na derbi.
- Tradicija je na našoj strani, ali igraju imena, ne tradicija. Nadamo se da u najjačem sastavu dočekujemo prijatelje iz Miokusa i svakako želimo da pobedimo. Sezona teče odlično, remi u Šapcu za vikend posledica je izostanka 6 igrača. Cilj je titula ili baraž, to žele i gosti, ali ukoliko želimo konačno slavlje, derbije kući moramo dobijati ““ ističe Milovan Kovačević iz FK „Mišar“.
- U Mišar stižemo kompletni i razmišljamo samo o pobedi. Gostujemo sjajnoj ekipi koja je pokazala da je itekako ozbiljan kandidat za višio rang. Posle nekoliko kola, Gošić će biti potpuno spreman, prošle su i sitne povrede i možda u Mišaru napravimo ključnu prednost na tabeli. Biće sjajan meč, neka pobedi bolji ““ želi predsednik FK „Cerić“ Mladen Veselinović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa