Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.
КАРАЂОРЂЕ И ЦЕРИЋ ЗА ПРВО МЕСТО

БОРБА ЗА ЈЕСЕЊИ ТРОН

Дуел у Мишару, у недељу од 15 сати, јасно ће указати чији снови о Окружној лиги су најближи остварењу. Другопласирани “Карађорђе“ носи терет и предност домаћег терена, а “Церић“ терет и предност лидерске позиције. Раздваја их два бода, те је улог велики, а како сада стоје ствари, оба тима ће у пуном саставу на дерби.
- Традиција је на нашој страни, али играју имена, не традиција. Надамо се да у најјачем саставу дочекујемо пријатеље из Миокуса и свакако желимо да победимо. Сезона тече одлично, реми у Шапцу за викенд последица је изостанка 6 играча. Циљ је титула или бараж, то желе и гости, али уколико желимо коначно славље, дербије кући морамо добијати ““ истиче Милован Ковачевић из ФК „Мишар“.
- У Мишар стижемо комплетни и размишљамо само о победи. Гостујемо сјајној екипи која је показала да је итекако озбиљан кандидат за вишио ранг. После неколико кола, Гошић ће бити потпуно спреман, прошле су и ситне повреде и можда у Мишару направимо кључну предност на табели. Биће сјајан меч, нека победи бољи ““ жели председник ФК „Церић“ Младен Веселиновић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa