(20. oktobar 2019.)

Vučić: Pronađena trojica osumnjičenih koji su palili Vesićevu knjigu

Vučić: Pronađena trojica osumnjičenih koji su palili Vesićevu knjigu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je policija pronašla trojicu osumnjičenih za paljenje knjige zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, a da se za četvrtim traga.

Vučić je kazao za TV prva da je za njega paljenje knjiga i dolazak opozicije kući Gorana Vesića fašistički metod koji je bio zastupljen u vreme nacističke Nemačke.

Vučić je rekao da deo opozicije neće da izadje na izbore da ne bi doživeo neuspeh i istakao da Srbija neće ljude koji pale knjige.

"Srbija nikada neće dozvoliti da fašizam u zemlji naraste iz tog korova, jer niko nema pravo da tuče, vredja i preti onima koji drugačije misle", rekao je.
On je povodom izjave predsednika pokreta Dveri Boška Obradovića da je Vučić "đubre izdajničko" rekao da neko možda misli da treba da mu odgovori na najbrutalniji način "i da ga uhvati negde u gradu", ali da on to neće, da mora pre svega da pokaže normalnost.

"Đubre izdajničko sam... zbog čega? Jer su u njihovo vreme proglasili nezavisnost Kosova i jer sam ja uspeo da vratim Kosovo za pregovarački sto... Jesam li izdajnik jer smatram da nam granica ne treba biti na Jarinju i Brnjaku gde su je oni postavili", rekao je Vučić.

Najnoviji broj

9. jul 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa