5. decembar 2019.5. dec 2019.
Pretežno sunčano

Pretežno sunčano

U Srbiji će danas ujutru biti slab, ponegde i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama mestimično magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana, dok će u ostalim krajevima biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od minus sedam do minus jedan a najviša dnevna od dva stepena Celzijusa u mestima sa maglom do sedam na jugoistoku zemlje.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus pet do minus jedan a najviša dnevna oko pet stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u petak biti postepeno naoblačenje, posle podne i uveče na jugozapadu i jugu, a tokom noći ponegde i u centralnim i istočnim krajevima padaće slaba kiša.

Za vikend će biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom, a padavine će biti slabe i sporadične. Jutarnja i dnevna temperatura biće u postepenom porastu.

Početkom naredne sedmice biće pretežno oblačno i još uvek toplo, mestimično sa kišom, a u utorak uz kratkotrajan pad temperature i sa susnežicom i snegom. Zatim će u većini mesta biti suvo, samo još u sredu na jugoistoku zemlje u prvom delu dana očekuju se mešovite padavine.

Krajem narednog sedmodnevnog perioda očekuje se manji porast temperature.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa