13. decembar 2019.13. dec 2019.
Večeras velikan u Šapcu

Večeras velikan u Šapcu

Jedan od najboljih timova Evrope, zvanično vicešampion, najbolji mađarski klub "Vezsprem" gostuje večeras u Šapcu. U poslednjem kolu regularnog dela SEHA lige, Mađare će ugostiti šabačka "Metaloplastika".

Oba tima imaju i rezultatski imperativ, Mađarima je pobeda neophodna za prvo mesto, dok Šapčani još imaju priliku da pobedom poboljšaju plasman i zauzmu poziciju četiri, ali za razliku od Vezsprema, zavise i od rezultata meča u Moskvi.

-Znamo da dolaze u kombinovanom sastavu, ubog zgusnutog rasporeda, ali insajderske informacije govore da će doći mnogo kvalitetniji nego što je planirano prvobitno, jer im ovaj meč nije bez značaja za rezultat. Ako podrška bude velika, nemamo pravo na bilo šta manje od bespoštedne borbe i pokušaja da napravimo čudo, a pobeda protiv ovakvog rivala bila bi ravna čudu. Mnogo bi nam značila četvrta pozicija, jer ne bi voleli da mnogo igramo protiv "Vojvodine" sa kojom očekujemo veliku borbu u ligi i Kupu, a sa četvrtim mestom bi ih izbegli u SEHA plej ofu. Ipak, za to nam treba naš uspeh i poraz "Rabotnika" u Moskvi, takođe iz domena teorije. Bez obzira, Šabac zaslužuje spektakl, Vezsprem priziva spektakl i nadam se da ćemo pružiti spektakl svim posetiocima - istakao je trener Veselin Vuković.

Meč startuje večeras od 19:00 u hali "Zorka".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa