Info

28. februar 2020.28. feb 2020.
Izvor: Beta

Izvor: Beta

Današnje naslovne strane

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o najavama iz Prištine da će takse na uvoz robe iz centralne Srbije biti postepeno ukidane od 15. marta i o prodaji Komercijalne banke NLB banci.

BLIC - Pod naslovom "Jutki i Šešelju propada pakleni plan" o daljem toku sudjenja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki optuženom za seksualno uznemiravanje.

VEČERNjE NOVOSTI - "Ukidaju takse na sirovine, uz uslov", o najavi kosovskog premijera Aljbina Kurtija da će takse na uvoz robe iz centralne Srbije postepeno biti ukidane od 15. marta. "Zastrašivanje Srbije štetno i kratkovido", kaže ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan Harčenko.

DANAS - O prodaji Komercijalne banke slovenačkoj NLB banci u tekstu "Državi od Komercijalne ostaje samo 80 miliona". Pod naslovom "Epidemija lažnih vesti o koroni" list piše da dezinformacije o virusu objavljuju tabloidi ali i ozbiljni mediji.

POLITIKA - U tekstu "Problem nije Beograd nego Priština" list piše da Vašington traži nastavak dijaloga o Kosovu. Pod naslovom "Pomama za maskama ne prestaje" list navodi da će po nezvaničnim saznanjima, za apoteke i zdravstvene ustanove u Srbiji biti nabavljeno pet miliona hirurških maski u vezi sa mogućom pojavom korona virusa.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa