18. maj 2020.18. maj 2020.
Foto: Ekonomska škola "Stana Milanović"-Pobednički tim sa mentorima

Foto: Ekonomska škola "Stana Milanović"-Pobednički tim sa mentorima

Prvo mesto za tim Ekonomske škole i učeničko preduzetništvo

Na onlajn takmičenju srednjoškolaca u izradi biznis plana „Startap i učeničko preduzetništvo – osmisli ideju i stavi je u funkciju!“ tim Ekonomske škole "Stana Milanović" osvojio je prvo mesto. Na nadmetanju je učestvovalo 11 učeničkih timova koji su prezentovali svoje poslovne planove.

Članovi žirija koji su ocenjivali poslovne planove bili su: Dejan Vukotić (predsednik Izvršnog odbora Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza Republike Srbije), Marko Dubočanin (predsednik kompanije Silver Bell Group), Stefan Jovanović (finansijski direktor u Balkan Polymers Grupi), Edo Duran (konsultant u sektoru za savetovanje pri poslovnim transakcijama u revizorskoj kompaniji Ernst & Young), prof. dr Dejan Erić, profesor na BBA, dr Branko Živanović, profesor na BBA i prof. dr Svetislav Punović, profesor na BBA.

Pobednički tim činile su Nataša Jančić, Iva Petrović i Jelena Andrić, dok je drugo mesto osvojio je učenik David Tomić iz Pete ekonomske škole iz Beograda, a treće mesto podelila su dva tima: Jovana Ilić, Miljana Mitrovi, Nevena Stojanović iz Pravno-poslovne škole iz Niša i Ekonomsko-trgovinske škole iz Zrenjanina i učenički tim iz JU Ekonomske škole iz Banja Luke u sastavu: Milica Tutorić, Marijana Peulić i Stefan Ivetić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa