Info

29. maj 2020.29. maj 2020.
Naslovne strane dnevnih novina

Naslovne strane dnevnih novina

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o povećanju broja napada na Srbe - povratnike u Dečane i druga mesta u Metohiji, o izveštavanju medija tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog epidemije korona virusa i o uplati pomoći građanima zbog pandemije korona virusa.

ALO - "Evo kad ćete dobiti 100 evra ako još niste", list piše o uplati budžetskog novca pomoći zbog pandemije preostalim građanima.

BLIC - "Korona je bila gora od rata", kaže za list direktor KBC "Dragiša Mišović" Vladimir Đukić.

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Vrebaju i 100 evra poklona od države" o porukama izvršitelja dužnicima da će im biti zaplenjen i novac sa namenskih računa.

DANAS - "RTS kritikovao Vučića samo 13 sekundi", pokazuju podaci BIRODI o izveštavanja medija u Srbiji tokom vanrednog stanja.

KURIR - "Morao sam deci da objašnjavam da nisam prebijen", kaže trener fudbalera Partizana Sava Miloševića o pisanju medija da je pretučen.

INFORMER - "Kraj korone, samo 0,5 odsto obolelih", list piše o stanju epidemije korona virusa u Srbiji.

POLITIKA - O napadima na Srbe povratnike u Metohiji: "Od napada sekirom do otimanja zemlje u Dečanima".

SRPSKI TELEGRAF - "Šamarali im trenera, uprava ne sme da bekne", list piše o navodima da je trener fudbalera Partizana Savo Milošević napadnut, šta je on demantovao.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa