1. jun 2020.1. jun 2020.
Naslovne strane za ponedeljak 1. jun 2020. godine

Naslovne strane za ponedeljak 1. jun 2020. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 1. jun 2020. godine, najviše piše o napadu na lidera Pokreta Slobodnih građana Sergeja Trifunovića, nemirima u Sjedinjenim Američkim Državama, odnosima Beograda i Prištine, drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO - "Đilasovci na Sergeja nasrnuli šrafcigerom", o incidentu u centru Beograda kada je napadnut lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović. Pod naslovom "Poludeli Kurti gori od Haradinaja", povodom uslova kosovskih vlasti kako bi srpska roba mogla da uđe na Kosovo.

BLIC - "Kurtijev reciprocitet gori od Haradinajevih taksi", povodom novih ograničenja na ulazak robe iz centralne Srbije na Kosovo. Izveštaj o napadu na lidera PSG "Sergej udaren pesnicom u glavu". U tekstu "Amerika u plamenu" o nasilnim demonstracijama koje se dešavaju nakon "policijskog ubistva" u Mineapolisu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Migranti pljačkali vernike u hramu", list piše da su dva migranta pokušala da pljačkaju u jednoj beogradskoj crkvi. "Pedofil je političar izvan vlasti", tvrdi Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić".

DANAS - Pod naslovom "Mera kratkog daha za šaku glasova Kurtiju", analizira razloge za uvođenje novih restriktivnih mera za robu iz Srbije. Izjava Sergeja Trifunovića "Opozicija koja je za bojkot crta mi metu na čelu". Razgovor sa predsednikom SDS-a Borisom Tadićem o izlasku na izbore u tekstu "Više malih pobeda umesto jednog velikog poraza".

INFORMER - "Đilasovci pretukli Sergeja", o napadu na lidera Pokreta slobodnih gradjana Sergeja Trifunovića. Pod naslovom "Sjajne vesti: do kraja ove godine još 10 novih fabrika širom Srbije", o najavi predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža.

KURIR - "Albanci odmah povucite odluku", o reagovanju specijalnog predstavnika Evropske unije za razgovor Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka povodom uslova kosovskih vlasti za ulazak srpske robe na Kosovo. "Za dom spremi i sprem’te se sprem’te nikom nisu doneli dobro", kaže za list novi hrvatski ambasador u Srbiji Hidajet Biščević.

POLITIKA -"Dijalog na respiratoru", o merama reciprociteta koje je usvojila Vlada Kosova. "Test nije obavezan, ali je testiranje moguće", o pravilima za letovanje u Grčkoj. Razgovor sa stanovnicima kotorskog naselja ozloglašenog zbog organizovanog kriminala u "Kavčanin sam, ali nisam kriminalac".

SRPSKI TELEGRAF - "Vučićev kadrovski cunami", o tome da predsednik države i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sprema velike promene u vladi i stranci posle izbora. Pod naslovom "Kutlaču zamenila pištoljem", o Tamari, supruzi Radoja Zvicera, kojeg je branila kada je napadnut nedavno u Ukrajini i teško ranjen.


Izvor: Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa