Info

29. septembar 2020.29. sep 2020.
Završene kvalifikacije turnira „Show Your Valor“ KUVO TV dodeljuje 5.500 evra najboljim gejmerima

Završene kvalifikacije turnira „Show Your Valor“ KUVO TV dodeljuje 5.500 evra najboljim gejmerima

Kvalifikacije turnira „Show Your Valor“ su završene, a poznato je osam najboljih timova koji će se boriti za prestižnu titulu najboljeg u regiji, u novoj igri Valorant, i podeliti novčanu nagradu od 5.500 evra. Prvo kolo finalnog dela turnira je zakazano za 29. septembar od 18.00 časova, a svi naredni mečevi prenosiće se utorkom i nedeljom u isto vreme na KUVO TV YouTube i Twitch kanalima.

Turnir „Show Your Valor“ organizovan je od strane KUVO TV-a, nove regionalne gejming televizije, a u poslednje dve nedelje gotovo 50 timova je odmeravalo veštine i borilo se za mesto među osam najboljih. Za titulu prvaka u regiji i vredne nagrade boriće se petočlani timovi CR4ZY, Marten Gaming, Good Game, Team Toxic, euphoria, Kum Gaming, lvlUP i MUTED. U narednih sedam kola takmičenja,najbolji među najboljima imaće priliku da dokažu svoje individualne igračke sposobnosti, kao i sinergiju i saradnju unutar tima, ali i da naprave važan iskorak na domaćoj esport sceni.

Nagradni fond od 5.500 evra biće raspoređen na osam finalista, a visina novčane nagrade zavisi od osvojenog mesta:

1. mesto – 2.000 evra
2. mesto – 1.250 evra
3. mesto – 750 evra
4. mesto – 500 evra
5 – 8. mesta – 250 evra

Igra Valorant je najnoviji naslov Riot Games-a, izdavača globalno popularne igre League of Legends, i stekla je ogromnu popularnost kako na svetskoj gejming sceni, tako i na našim prostorima.

Nova regionalna gejming televizija KUVO TV počela je sa emitovanjem na MTS mreži u Srbiji, a uskoro će kanal biti dostupan i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Publika do tada ima priliku da gleda sve mečeve na njihovim YouTube i Twitch kanalima, ali i emisije na Facebook, Instagram iDiscordstranicama KUVO TV-a.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa