8. oktobar 2020.8. okt 2020.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Lažna komisija donosi nepostojeće odluke

Jutros objavljena odluka dela Gradske izborne komisije o otme da se izbori u Šapcu nigde više neće ponavljati glavna je tema u gradu. Nosilac liste Šabac je naš i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović danas je sa koalicionim partnerima održao konferenciju za medije na kojoj je istakao da je jutros došlo do novog kršenja Zakona. Ocenio je da se radi o najtežim krivičnim delima koja su usmerena na podrivanje ustavnog poretka.

-Svako ko na bilo koji način utiče na izbornu volju građana podriva ustavni poredak. To iz dana u dan rade mafija i Srpska napredna stranka u Šapcu. Taman kad pomislite da ne može da bude gore i strašnije od onoga što se desilo preksinoć, jutros imamo iznanađenje. Jutros smo od SNS dobili informaciju da ima nova izborna komisija. Oni su izmislili novu instituciju, a onda su počeli da odlučuju. Lažna komisija donosi nepostojeće odluke. To je ono protiv čega se mi borimo, rekao je Nebojša Zelenović.

Gradonačelnik je naveo da će i o ovom slučaju odlučivati sud. Najavio je još krivičnih prijava.

Istakao je da još uvek nisu dobili nikakvu odluku novoformiranog GIK-a.

-Kao i prethodnih puta o svemu će se izjasniti sud. Ustavni, upravni, krivični, neki sud će presuditi da li ovako može da se živi u Srbiji. Preuzeli su instituciju i preselili je na adresu SNS. Nas stranka obaveštava o tome šta radi institucija, rekao je Zelenović

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa