23. oktobar 2020.23. okt 2020.
Druga redovna sednica Privrednog društva "Eko-Tamnava"d.o.o. Ub

Druga redovna sednica Privrednog društva "Eko-Tamnava"d.o.o. Ub

Treći saziv Skupštine,mandatni period 2020-2024. godine
Nastavljajući aktivnosti na realizaciji Projekta Regionalne komunalne deponije "Eko-Tamnava", u petak 23.oktobra održana je Druga /redovna /sednica Skupštine Privrednog društva "Eko -Tamnava"d.o.o. Ub. Sednica je održana u Lajkovcu,u velikoj sali Skupštine opštine Lajkovac. Predsedavao je direktor Regionalnog centra za upravljanje otpadom "Eko-Tamnava"d.o.o. Ub Zoran Petrović. Prisustvovali su načelnici Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac i Kolubarskog upravnog okruga Goran Milivojević i predstavnici lokalnih samouprava sa područja ova dva Upravna okruga.Nakon usvajanja zapisnika sa Prve /redovne/sednice Skupštine Privrednog društva, koja je održana 27. maja 2020.godine, pristupilo se verifikaciji mandata članova Skupštine. Usvojen je Program poslovanja za 2021. godinu i Plan javnih nabavki za 2021.godinu.Prisutni su usvojili informaciju o podnošenju Zahteva Vladi Republike Srbije za finansiranje projektnih aktivnosti na izgradnji objekata i postrojenja, opremanju i funkcionalnom osposobljavanju Regionalnog centra za upravljanje otpadom sa deponijom čvrstog komunalnog/neopasnog/otpada u Kaleniću, opština Ub.

Usvojena je informacija o formiranju Radne grupe gradova i opština za praćenje aktivnosti na realizaciji projekta i informacija o stanju izmirenja finansijskih obaveza gradova i opština učesnika u finansiranju troškova projektnih aktivnosti za period 2019/2020. godina.Jednoglasno je usvojena Odluka o Predlogu sporazuma o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom / Osečina,Loznica,Mali Zvornik,Krupanj i Ljubovija/.

Učešće na sednici uzeli su i Goran Zarić, predsednik opštine Vladimirci i Slavica Ranković, zamenik predsednika opštine Koceljeva. Pomenute lokalne samouprave su od samog početka učestvovale u Projektu Reginalne deponije.

Naredna sednica planirana je za novembar mesec 2020.godine.

Kabinet načelnika
Vladana Krasavca

Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa