30. oktobar 2020.30. okt 2020.
Pixabay

Pixabay

Vikend na sportskim borilištima

Sportski klubovi iz Šapca i okoline imaju ispunjen vikend prvenstvenim obavezama. Naredna dva dana slobodna su od pauza.

Fudbal

Mačva od 17 časova u subotu gostuje u Humskoj ekipi Partizana.Njen imenjak iz Bogatića posle dve uzastopne pobede gostuje u Lajkovcu u nastavku Srpske lige "Zapad" u nedelju od 13:30. Sloga Bogosavac i Jedinstvo Vladimirci su gosti u nastavku Kolubarsko-mačvanske zone u Mionici i Valjevu u subotu od 13:30, a dan kasnije Mladost Prnjavor putuje u Rubribrezu.

Vaterpolo

Iako VK "Šabac" igra u petak, biće vaterpola i za vikend kada šabačka Sava u subotu od 17 časova na Gradskom bazenu dočeka "Dorćol" u Prvoj B ligi.

Rukomet

Šabačka Metaloplastika će seriju od tri utakmice bez pobede pokušati da prekine u subotu kada gostuje, od 19 časova, u Aranđelovcu timu "Šamota". Medicinar u nedelju u 18 igra protiv Mladog radnika u Radincima, dok Mačva iz Bogatića u isto vreme bude vodila borbu sa Kolubarom u Lazarevcu.

Košarka

U subotu u 18 časova u Novom Sadu počinje duel Vojvodine i šabačke Duge u Prvoj ženskoj ligi. M015 prvu pobedu u Prvoj regionalnoj ligi traži u subotu, od 13:30 na svom terenu protiv Priboja, dok u Drugoj regionalnoj ligi OKK Šabac u nedelju od 12:30 dočekuje ubsku Mladost, a Miks u sali "Protić" u nedelju od 13:30 igra protiv Studenta iz Valjeva.

Odbojka

Šabački Zaslon Regionalnu ligu za odbojkašice nastavlja u subotu od 14:30 protiv Osečine na svom terenu, dok Letnjikovac i Šabac 015 gostuju Liberu u subotu od 17, odnosno u Valjevu Stars timu u nedelju od 11 časova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa