28. novembar 2020.28. nov 2020.
Danas prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi

Danas prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi

Prvo izvlačenje nagrada, u okviru igre "Uzmi račun i pobedi 2020", pet automobila i stan u Beogradu, biće organizovano danas, uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije u 17.55.

Građani su od 15. oktobra poslali oko 3,15 miliona koverata sa prikupljenim fiskalnim računima.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Sve pristigle koverte ravnopravno konkurišu za nagrade, bez obzira na odlaganje prethodnog izvlačenja usled proglašenja trodnevne žalosti u Srbiji, povodom smrti patrijarha Irineja.

Nagrade iz odložene emisije biće dodeljene 26. decembra, u okviru novogodišnjeg izvlačenja, poslednjeg u prvom krugu, kada će dobitnicima biti podeljeno 10 automobila FIAT "500L" i dva stana u prestonici – jedan u Zemunskim kapijama i jedan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti, a slanje koverata je besplatno.

Na poledjini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Organizacija nagradne igre jedna je od aktivnosti predviđenih Nacionalnim programom za suzbijanje sive ekonomije.

Prema istraživanju NALED-a, u prethodnom krugu nagradne igre - Uzmi račun i pobedi 2018, učestvovalo je 41 odsto građana Srbije, direktno ili preko članova porodice, koji su poslali više od 107 miliona fiskalnih računa i slipova, minimalne procenjene vrednosti od 37,4 milijarde dinara.
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa