2. decembar 2020.2. dec 2020.
Štampa danas

Štampa danas

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 2. decembar 2020. pišu o epidemiji korona virusa i pooštravanju mera za njenu prevenciju u Srbiji i drugim temama.

ALO "Za vikend katanac na kafane i radnje", o merama za koje se očekuje da će Vlada propisati zbog korone. "Bane priznao krivicu pa dobio nanogicu", o sporazumu sa tužilaštvom glumca Baneta Vidakovića kojim priznaje da je posedovao drogu za ličnu upotrebu
BLIC "Pomoć države sačuvala privredu", intervju sa ministarkom privrede Andjelkom Atanasković. "Radnim danom do 17, vikendom se zatvara većina lokala", o pooštravanju mera u borbi protiv epidemije.

VEČERNjE NOVOSTI "Od petka katanac već u 17", o pooštravanju mera u borbi protiv epidemije korona virusa. "Ko se ne izvini, gubi tri plate", o etičkom kodeksu Skupštine Srbije.

DANAS "Kovid bolnicu plaćamo 2.000 evra po kvadratu", o ceni izgradnje novih kovid bolnica. "Zatvaranje svega što je 'nebitno' vikendom", o najavljenom pooštravanju mera u borbi protiv epidemije.

INFORMER "Bane se nagodio za drogu", o sporazumu sa tužilaštvom glumca Baneta Vidakovića kojim priznaje da je posedovao drogu za ličnu upotrebu. List piše da stiže spas od korone: "Putinova vakcina za 14 dana počinje vakcinacija u Srbiji".

KURIR Pod naslovom "Za vikend se sve zatvara", o merama za koje se očekuje da će Vlada propisati zbog korone. "Pregovaramo o proizvodnji vakcina u Srbiji", list prenosi izjavu premijerke Ane Brnabić.

SRPSKI TELEGRAF "FBA stiže u Srbiju, istražuje kradju glasova", o američkim predsedničkim izborima. Istraživanje o koroni "Otkriveno, ovi simptomi dovode do smrti!".

POLITIKA "Samo petina gradjana želi da se vakciniše", o raspoloženju gradjana za vakcinaciju protiv korona virusa. "Žurke se iz kafića preselile u kuće i stanove", o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.
BETA

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa