24. decembar 2020.24. dec 2020.

Čitaoci rekli: Katarina, Nebojša, kajakaši

Jedan deo izbora za najbolje predstavnike sporta Podrinja u izboru vašeg i našeg lista, okončan je danas. Čitaoci su u prethodne dve nedelje imali priliku da popunjavanjem kupona objavljivanih u prethodna tri broja "Glasa Podrinja" da izaberu među ponuđenim kandidatima u tri kategorije. Rezultati su poznati.

Prema oceni čitalaca, najbolja sportiskinja Podrinja za 2020. godinu je šabačka atletičarka, šampion Srbije seniorski u bacanju kugle Katarina Gačević. Ona je osvojila 81 glas, Renata Ćosić, kapiten košarkašica „Duge“ je druga sa 48 glasova, dok je kapiten Ženskog rukometnog kluba „Medicinar“ Una Obrenović imala 12 glasova.

Ubedljiv trijumf među kolektivima odneo je Kajak klub „Zorka“, sveukupni vicešampion Srbije. Ovaj kolektiv je osvojio 86 glasova, drugo mesto pripalo je Tekvondo klubu „Šabac“ sa 32 pristigla glasa, dok je Rvački klub „Vitez“ imao 20.

Za kraj ostavljamo kategoriju sportista, gde je bilo najneizvesnije. Nebojša Grujić, kakajakš „Zorke“ osvojio je 58 glasova, tri više od badovinačkog atletičara Aleksandra Grnovića koji je dobio 55. Treći je šabački rvač Uroš Madžarević sa 27 glasova.


Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa