24. februar 2021.24. feb 2021.
Foto: FB stranica Predsednik opštine Bogatić-Milan Damnjanović

Foto: FB stranica Predsednik opštine Bogatić-Milan Damnjanović

Radovi na izgradnji trotoara u ulici Sveto polje

Počeli su radovi na izgradnji trotoara u ulici Sveto polje u mesnoj zajednici Bogatić, u ukupnoj dužini od 2400 metara. Gradilište je obišao predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović sa zamenikom predsednika opštine Teodorom Teodorovićem i predsednikom Skupštine opštine Sinišom Puzićem.

-Javna nabavka je raspisana za izgradnju trotoara u dve mesne zajednice. Nakon uspešnog završetka radova na izgradnji trotoara u mesnoj zajednici Glušci, u ulici Miće Perišića u ukupnoj dužini od 1700 metara, izabrani izvođač radova, firma Stobeks iz Loznice je svoje mašine prebacila u Bogatić.
Opštinsko rukovodstvo se odlučilo da lokalnim budžetom opredeli novčana sredstva za ovakve i slične infrtrukturne investicije. Smatram da ćemo kroz izgradnju dva do tri trotoara svake godine i to u različitim mesnim zajednicama, umnogome podići bezbednost svih učesnika u saobraćaju, ali i doprineti stvaranju lepših i sigurnijih uslova za život naših sugrađana- istakao je predsednik opštine Bogatić i dodao da će prioritet imati prometne ulice, opterećene saobraćajem, koje su naslonjene na frekventne državne i opštinske puteve, kao i ulice koje gravitiraju ka školama i vrtićima, jer su bogatinska deca najizloženija riziku i predstavljaju najugroženiju kategoriju.

-I te kako sam svestan činjenice da je pored novih trotoara potrebno uraditi još mnogo toga, kako bi se nivo bezbednosti u saobraćaju i vezano za njega podigao na značajno viši nivo i taj aspekt planiranja i investiranja u narednom periodu sigurno neću zanemariti. Nemam ni najmanju dilemu da će učinjeni koraci na različitim poljima kad tad proizvesti pozitivan krajnji rezultat- zaključio je Damnjanović.
FB stranica: Predsednik opštine Bogatić - Milan Damnjanović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa