5. mart 2021.5. mar 2021.
Foto arhiva "Glasa Podrinja"

Foto arhiva "Glasa Podrinja"

Mame Šapca: Otvoreno pismo gradonačelniku

Poštovani gradonačelniče,

Drago nam je što podržavate naše zahteve i što ste spremni da hitno rešite problem zagađenja vazduha i javno razgovarate o nepostupanju nadležnih u cilju zaštite i obaveštavanja građana o opasnosti po zdravlje koju ovako visok nivo zagađenja izaziva kod svih kategorija stanovništva, a posebno dece i trudnica.


Kako je prošla cela radna nedelja od našeg sastanka, a obzirom na urgentnost problema u kom se nalazimo, molimo Vas da nam dostavite informacije o tome koje korake ste do sada preduzeli kako bi se odgovorilo na sve naše zahteve, tj. kako bismo u što kraćem roku izašli iz ove velike krize.

Javnost posebno zanima da li ste pokrenuli odgovarajuće postupke i utvrdili po čijem nalogu su sa sajta ZZJZ obrisani svi podaci o prekoračenjima fluorovodonika sa merne stanice Vatrogasni dom i zbog čega je do ovog brisanja došlo. Očekujemo da odgovorni budu procesuirani po hitnom postupku.

Šta je preduzeto kako bi se ispunio naš zahtev o obaveštavanju građana o trenutnom nivou zagađenja kako bi se zdravlje stanovništva moglo što bolje zaštiti dok se paralelno radi na uklanjanju izvora zagađenja?

Hvala na brzom odgovoru.
Srdačan pozdrav,
Mame Šapca

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa