25. jul 2021.25. jul 2021.
Naslovne strane za nedelju, 25. jul

Naslovne strane za nedelju, 25. jul

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 25. jul, najviše pišu o letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju i prvim uspesima srpskih sportista, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

BLIC - List piše o prvim uspesima i osvajanju medalja srpskih sportista na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju "Damir i Tijana uzeli medalje". Izjava epidemiologa Predraga Kona "Iz pandemije možemo da izadjemo samo ako se većina mladih vakciniše".

VEČERNjE NOVOSTI - Intervju sa izaslanikom za odbranu Kine Vu Jondje "Srbija i Kina zajedno i u vojnom stroju". "Ponosni na prve medalje", o osvajanju prvih medalja srpskih predstavnika na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. "Hrvatska nas pokrala u podeli imovine", list piše o podeli imovine bivše SFRJ.

DANAS - O napadima na nezavisne medije povodom izveštavanja o slučaju protiv Veljka Belivuka "Režimska 'artiljerija' u odbrani predsednika". "Ostajemo dok se ubica ne kazni", list piše o protestu gradjana na Karaburmi, zbog pogibije dečaka na pešačkom prelazu i neadekvatnoj reakciji sudstva prema osumnjičenom.

POLITIKA - U temi nedelje list piše o globalnim klimatskim promenama "Prognoza za Srbiju: Očekujte neočekivano". U intervjuu nedelje razgovor sa predsednikom srpske liste Goranom Rakićem "Dijalog nema alternativu".
Beta

Najnoviji broj

16. septembar 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa