Инфо

25. јул 2021.25. јул 2021.
Насловне стране за недељу, 25. јул

Насловне стране за недељу, 25. јул

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 25. јул, највише пишу о летњим Олимпијским играма у Токију и првим успесима српских спортиста, о епидемији корона вируса и о другим темама.

БЛИЦ - Лист пише о првим успесима и освајању медаља српских спортиста на летњим Олимпијским играма у Токију "Дамир и Тијана узели медаље". Изјава епидемиолога Предрага Кона "Из пандемије можемо да изадјемо само ако се већина младих вакцинише".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Интервју са изаслаником за одбрану Кине Ву Јондје "Србија и Кина заједно и у војном строју". "Поносни на прве медаље", о освајању првих медаља српских представника на летњим Олимпијским играма у Токију. "Хрватска нас покрала у подели имовине", лист пише о подели имовине бивше СФРЈ.

ДАНАС - О нападима на независне медије поводом извештавања о случају против Вељка Беливука "Режимска 'артиљерија' у одбрани председника". "Остајемо док се убица не казни", лист пише о протесту градјана на Карабурми, због погибије дечака на пешачком прелазу и неадекватној реакцији судства према осумњиченом.

ПОЛИТИКА - У теми недеље лист пише о глобалним климатским променама "Прогноза за Србију: Очекујте неочекивано". У интервјуу недеље разговор са председником српске листе Гораном Ракићем "Дијалог нема алтернативу".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa