25. jul 2021.25. jul 2021.
Foto: Glas Podrinja /Near Poet pobednik Memorijala Kralja Aleksandra

Foto: Glas Podrinja /Near Poet pobednik Memorijala Kralja Aleksandra

Near Poetu Memorijal Kralja Aleksandra

Near Poet je pobednik Memorijala Kralja Aleksandra. Posle jučerašnje nesreće, kada je Almin Alić ostao bez Zofanis Dilajta, koji je slomio nogu u Šabačkom derbiju, današnja pobeda je najbolja nagrada Pobednika je do cilja vodio Aleksa Šašić, dok trenerske zasluge pripadaju Bojanu Šendekoviću. Pehar je pobedniku predao princ Filip Karađorđević.

Drugo mesto zauzela je Miss Mazzie, Štale "Šendeković" sa Rizvanom Sakićem u sedlu. Treća je bila Koln Konjičkog kluba "RS", sa Sašom Glogovcem, a četvrti Spencers Son, Sakiba Hopovca, sa džokejom Goranom Mešetovićem.

Foto: Glas Podrinja


Današnji, drugi dan Šabačkih konjičkih svečanosti, otvorila je trka JP Infrstruktura Šabac, trčana na 1.800 metara, za sva grala od tri godine i starija iz domaćeg odgoja. Prvo mesto osvojio je Salah Al Din, vlasnika Milana Nikolića. Drugi je bio Paton Sur, Vujatovića, sa Goranom Mešetoviće u sedlu. Treći je kroz cilj prošao Kameni Beely, Dautovića, sa džokejom Željkom Ilićem, ok je četvrtoplasirani bio Ornament KK "Krajišnik", kog je jahao Aleksa Šašić.

Foto: Glas Podrinja


Dvogodački kup - Agrar Šetrović osvojila je Yabadabadoo, Štale "Milić", sa džokejom Goranom Mešetovićem. Drugi je bio LEgionar, Nuha Vatića, sa Milanom Konkoljem u sedlu. Treće mesto je zauzela Keep Queally, Stafana Uglješića, sa Ištvanom Kozmom, dok je letvrti bio X Factor Šefika Zulića, sa Aleksom Šašićem.

Foto: Glas Podrinja


Iron Boy, Krajčinovića, sa jahačem Željkom Ilić, pobedio je u Super sprintu - Colne Star. Drugo mesto su podelili Torino Hill i Waslawi, jer su sudije rekle da se radi o mrtvoj trci. Četvrto mesto je zauzeo Road Lever Aleksandra Jankulovića sa Norbertom Nađem u sedlu.

Foto: Glas Podrinja


Desete Šabačke konjičke svečanosti zatvorila je Šabčka milja N & G Bakery na 1.600 metara. Prvo mesto je u finišu osvojio Magic Man, Štale "Šendeković" sa Kristijanom Nesijem u sedlu. Na drugom mestu je ostalo Maksimilijan LP Konjičkog kluba "Lastin put", kog je jahao Aleksa Šašić. Treći je bio Kirgiz Almina Alića, sa Milanom Konkoljem, a četvrti Maks Maksi, Milana Nikolića.

Foto: Glas Podrinja


Današnji dan je obelžio i "Lejdis dej" i izbor za najšarmantniju damu.

Foto: Glas Podrinja


Prvo mesto je osvojila Ana Lukić, koja je ogencije "Interturs" dobila krstarenje Dunavom. Druga je bila Jovana Bogdanović, a treća Emilija Gavrilović. Specijalen nagrade su ponele Ljiljana Belić, najstarija učesnica, i Sara Kojić, kao najmlađa. Posebnu nagradu je dobila i dvogodišnja Sofija.

Foto: Glas Podrinja


Sve devojke su nosile šešire Ane Marković iz Kragujevca.


Opširniji izveštaj sa desetih Šabačkih konjičkih svečanosti čitajte u štampanom izdanju "Glasa Podrinja"
Glas Podrinja

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa