22. oktobar 2021.22. okt 2021.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za petak, 22. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 22. oktobar najviše pišu o kovid propusnicama i o bivšoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović, a bave se i drugim političkim i društvenim temama.

ALO - List piše o slučaju Kragujevčanina Đorđa Joksimovića koji se šest godina borio za vraćanje prava na starateljsvo nad decom koja su mu oduzeta zbog bolesti supruge "Đorđu konačno vraćene ćerke".

BLIC - "Najmlađi ostaju u klupama, stariji na onlajnu", o saznanjima da bi to trebalo da predloži Krizni štab za borbu protiv korona virusa. "Pet surovih ubistava u vreme Dijane Hrkalović", o uličnim ubistvima.

VEČERNjE NOVOSTI - "Naplata kazni od ponedeljka", o kovid propusnicama. "Izbrisali poternicu za dilerom pa tražili 300.000 evra", o sazanjima tog lista vezanih za podatke iz predistrage protiv bivše državne sekretarke MUP-a.

DANAS - "Zašto je postalo opasno reći ime Danila Vučića", o oštrim reakcijama premijerke i članova Srpske napredne stranke na pominjanje imena sina predsednika Srbije. "Zamazivanje očiju javnosti i medicinarima", o uvođenju kovid propusnica.

INFORMER - O hapšenju žene koja se predstavljala kao plastični hirurg "Lažnoj doktorki u sefu u kolima našli 48.000 evra".

KURIR - Intervju sa predsednicom Višeg kasacionog suda Jasminom Vasović "Imuna sam na izjave političara i iz vlasti i iz opozicije".

POLITIKA - "Noćne kovid kontrole uvod u oštrije mere", o uvođenju kovid propusnica. "Vladimir Rebić od 16. decembra u penziji", o penzionisanju direktora policije.

SRPSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Sve o kovid propusnicama", list piše o tome ko može da ih dobije i gde će biti tražene.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa