15. novembar 2021.15. nov 2021.
Foto: Glas Podrinja /asfaltiranje puta u zaseoku Gajića mala u Volujcu

Foto: Glas Podrinja /asfaltiranje puta u zaseoku Gajića mala u Volujcu

Asfaltiran put u zaseoku Gajića mala u Volujcu

(Foto Glas Podrinja)
Biće asfaltirano oko 7,4 kilometara puteva, uz pomoć Vlade Srbije

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, danas je obišao radove na asfaltiranju puta u zaseoku Gajića mala u Volujcu.


Ovom prilikom naišao je na ozarena lica velikog broja meštana, koji su asfaltiranje puta dugo čekali.

- Želimo svima da omogućimo pristojne uslove za život i plasman njihovih proizvoda na tržište, te veći ostanak mladih na vekovnim ognjištima. Konkretno radimo na asfaltiranju ovog puta u dužini od 2,3 kilometra, a na programu su i putevi u ostale dve male Volujca, ukupno preko četiri kilometra puta. Posle dolazi na red susedno Dvorište. Ukupna vrednost radova u ove dve mesne zajednice je 73 miliona dinara. Biće asfaltirano oko 7,4 kilometara puteva, uz pomoć Vlade Srbije. Saradnja sa našom zemljom je na najvišem nivou i oni nam mnogo pomažu da ovo uradimo u Pocerini, Posavotamnavi, Mačvi. Cilj su približno isti uslovi života na selu i u gradu, a grad Šabac ostaje grad budućnosti, istakao je ovom prilikom gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić i nabrojao svih 12 sela u kojima će izvoditi slične poslove.

Foto Glas Podrinja

Radost nisu skrivali ni meštani Volujca. Predsednik mesne zajednice Stevan Gajić je rekao da ovo nije zapamtio u svojih sedam decenija koliko živi u selu.

- Predhodno su nam mnogi obećavali, ali je nažalost na tome i ostalo. Samo obećanja. Ovi sada, mislio je na čelnike SNS u Šapcu obećano ispunjavaju na čemu smo im neizmerno zahvalni. Na ovaj način obezbeđujemo budućnost našeg sela, rekao je Gajić.

Slično je razmišljao i njegov meštanin Goran Gajić, koji svoju porodicu izdržava radeći između ostalog i dva hektara jagoda. I on je ponovio veliku zahvalnost prvenstveno rukovodiocima SNS u Šapcu, isto kao i njegova sugrađanka Dragica Belušević koja je u Volujcu provela 70 godina i nada se da će na ovaj način mladi više ostajati na svojim ognjištima i graditi bolju budućnost sela i svoju.
Lj.Đ.
  • Фото Глас Подриња
  • Фото Глас Подриња
  • Фото Глас Подриња

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa