Info

2. decembar 2022.2. dec 2022.
Naslovne strane za petak, 2. decembar 2022.

Naslovne strane za petak, 2. decembar 2022.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 2. decembar, najviše pišu o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom odluke premijera Kosova i Metohije Aljbina Kurtija da postavi Nenada Rašića za ministra za zajednicu i povratak, protestu prosvetnih radnika i drugim društvenim i ekonomskim temama.

BLIC - Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, "ZSO će biti formirana". List povodom obraćanja prednsednika Vučića, "Vučić ne ide na samit u Tiranu".

VEČERNjE NOVOSTI - "Šta piše u aplikaciji Prištine - Osuda Srbije i Rusije kao prečica za EU", list piše. Svedok-saradnik o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, "Planirali su čak i nemire, da ruše vlast".

DANAS - Pretnje novinarki Jeleni Obućini, "Nema slučajnih napada u ovoj državi". Protest prosvetara "Stop nasilju u školama" širom Srbije, "Rad obustavilo 400 škola".

NOVA - Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović za list, "Šapić će trajati duže nego Vlada Srbije". O postavljanju Aleksandra Vulina za direktora BIA, "Vulin, zagovornik interesa Moskve, na čelu srpske BIA".

POLITIKA - "Aleksandar Vulin novi direktor BIA", prenosi list. "Više od 40.000 nastavnika protestvovalo protiv nasilja", protest prosvetnih radnika povodom nasilja koje je pretrpela nastavnika iz Tehničke škole u Trsteniku.
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa