Info

25. maj 2023.25. maj 2023.
Protesti najčešća tema u nacionalnim medijima (foto: Pixabay)

Protesti najčešća tema u nacionalnim medijima (foto: Pixabay)

Naslovne strane za 25. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. maj 2023. godine pišu o mitingu Srpske napredne stranke najavljenom za petak, protestu opozicije najavljenom za subotu i drugim društvenim i političkim temama.

BLIC - Pod naslovom "Šta nas sve čeka za samo 72 sata", list piše o litijama, mitinzima, skupovima i protestnim šetnjama najavljenim za četvrtak, petak i subotu. "Ratni zločinac iz Bosne pao u Americi posle 25 godina", o hapšenju bivšeg nadžornika logora Čelebići Kemala Mrndžića.

VEČERNjE NOVOSTI - "Za učenike Ribnikara časovi i u pozorištu", o predlogu Vlade Srbije za 13 lokacija na kojima može da se održava nastava. "Kurti uzalud preti tužbom za genocid", piše list.

DANAS - "Naprednjaci i po parkovima nude novac za kontramiting", pred skup Srpske napredne stranke u petak u Beogradu. Bivši premijer Zoran Živković kaže za list "Sve liči na početak velikog obračuna".

NOVA - "I lekare teraju na Vučićev miting", navodi list. "Prsten oko RTS, građani pozvani da ponesu po cvet", o protestu opozicije najavljenom za subotu.

POLITIKA - "Zapad ne želi ZSO", o zahtevima Vašingtona, Londona i Berlina da Priština predstavi svoju verziju statuta Zajednice srpskih opština. Američki glumac Harison Ford u izjavi za list kaže "Deca odrastaju u svetu bez moralnog kompasa".
Beta

Najnoviji broj

23. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa