25. maj 2023.25. maj 2023.
Saopštenje za javnost: Velimir Kuzmanović predsednik GO Zajedno Šabac

Saopštenje za javnost: Velimir Kuzmanović predsednik GO Zajedno Šabac

Poštovani potpredsedniče GO SNS Šabac, gospodine Pajiću,

Ja, recimo, nisam nikada bio na vlasti jer nisam do pre koju godinu ni bio član neke političke organizacije. To za Vas ne bi važilo, jer ste bili uvaženi član SPS-a do petog oktobra, ali odmah nakon promena, svoje mesto ste našli u G17 koja je, naravno, bila na vlasti posle dvehiljadite. I danas ste, slučajno, opet u vlasti. Smatrate me poraženim u mojoj stranci što je tačno, sa tim se ponosim jer dolaze bolji od mene. To je i sa Vama slučaj, niste više poverenik Gradskog odbora, drugi je postavljen na čelo Gradskog odbora, pa je sad sasvim u redu da se nas dvojica, kad smo već poraženi, bar ovako dopisujemo.

Građani Šapca znaju kako je “propadao” ovaj grad do 2020. godine. Svi mogu da vide industrijsku zonu sa kojom se pred strancima ponosite iako nema nikakve veze sa Vašom strankom, Savsku aveniju, park (koji ste do duše uništili) umesto gradske deponije, uređen gradski trg sa Jevremovim spomenikom kojim se svi ponosimo, fabriku za prečišćavanje otpadnih voda, obaloutvrdu, kulturni život grada koji poslednjih godina postoji kao bleda senka prethodnih decenija. Ma da ne ređam, znaju Šapčani, kao što danas vide da nemaju šta novo da vide. Usput, i autoput je dogovoren pre lokalnih izbora.

Srećno putujte na “Srbiju nade”, mada ne znam da je Srbija ikad bila tužnija, nesrećnija i beznadežnija. Ovo je baš dobra prilika da saslušate svog predsednika, pošto se, inače, retko obraća. Meni je dopadljiviji onaj drugi skup, gde se ljudi svojom voljom okupe, kupe kartu za svoje pare, i šetaju u tišini jer i ne moraju da slušaju nikog. Ima i takvih kojima niko ne mora da objašnjava život koji živimo.

Još jednom, srećan put, a most vam Šabac, naravno, nikada neće oprostiti. Verujem da će biti puno Šapčana sa vama u Beogradu, a Vi dugujete objašnjenje, koliko njih, “opravdano”, neće tog dana biti na svojim radnim mestima. Da, da, boli Vas istina! Da nije tako, ne biste ste se ni obratili nekom gubitniku iz stranke Zajedno!

Moram da primetim da se, kao pristojan čovek, Vama obraćam sa početnim velikim slovom.

Velimir Kuzmanović
predsednik GO Zajedno Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa