29. maj 2023.29. maj 2023.
Tri ulice u Jelenči dobile asfalt (Foto: Glas Podrinja)

Tri ulice u Jelenči dobile asfalt (Foto: Glas Podrinja)

Tri ulice u Jelenči prvi put asfaltirane

Ulice Prvomajska, Savska i Prote Smiljanića u Jelenči prvi put su dobile asfalt. Ukupna dužina ulica je oko 680 metara i u njima živi više od 200 stanovnika.

Zorka Sanković (Foto: Glas Podrinja)


-Ovde je bilo katastrofalno. Vodu smo dobili ranije, a kanalizaciju nedavno. Sada je sa asfaltom sve mnogo lepše. Možemo da prošetamo, a da se ne iskaljamo, rekla je meštanka Zorka Sanković i zahvalila Savetu Mesne Zajednice i Gradskoj upravi na obavljenim radovima.

Radovi su koštali ukupno oko 9,5 miliona dinara. Finansirani su iz gradskog budžeta.

Željko Krsmanović (Foto: Glas Podrinja)


-Sada imamo mnogo bolje uslove za život i sve nam je lakše. Želim da se zahvalim gradu Šapcu i gradonačelniku Aleksandru Pajiću koji je uvideo naše probleme i izašao nam u susret. Imamo lepu saradnju sa gradom. naveo je meštanin Željko Krsamnović.

U tri ulice više od 200 stanovnika (Foto: Glas Podrinja)


Završene radove obišao je i gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić. Tom prilikom je razgovarao sa meštanima koji su izrazili zadovoljstvo urađenim.

Gradonačelnik razgovarao sa meštanima (Foto: Glas Podrinja)


-Na početku godine smo sa predstavnicima Mesne zajednice Jelenča dogovorili prioritete. Tri učice koje su oni opredelili i koje do sada nisu imale asfalt sada su urađene. To je jako značajno za ljude koji već 50 godina gaze po putu koji nije primeren za prigradsko naselje. Nastavićemo da radimo i dalje u ovoj Mesnoj zajednici. Urađene su i vodovodna i kanalizaciona mreža, a sada je prošla i putna infrastruktura. Podjednako radimo u selima, prigradskim mestima, kao i u centru grada kako bi svi u 21. veku imali približno iste uslove za život, rekao je gradonačelnik Pajić.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa