8. jun 2023.8. jun 2023.
Beta

Beta

Naslovne strane za četvrtak, 8. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 8. jun pišu o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, protestima "Srbija protiv nasilja" i uslovima koje je Zapad postavio Prištini, prenosi Beta.

BLIC - O roku koji je Prištini dao Zapad za povlačenje specijalnih jedinica sa severa Kosova i raspisivanje novih izbora u tekstu "Za Kurtija danas biti ili ne biti". "Tukli đaka Kineza, pa se umešala i ambasada", o novom slučaju vršnjačkog nasilja u Beogradu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Kažnjavanje Kurtija u osam tačaka", o sankcijama Prištini sa Zapada. "Ukrajinci potopili priču o gubicima?", o rušenju brane na reci Dnjepar.

DANAS - "Iza 'Srbije protiv nasilja' samo građani", kažu za list opozicioni političari. "Bošku Savkoviću šest meseci uslovne kazne", zbog nošenja transparenta na kome je bila "obešena" lutka koja liči na predsednika Srbije.

NOVA - O povlačenju predloga Zakona o upravljanju javnim preduzećima u tekstu "Pobeda struke, građana i opozicije". "Glumci tuže Maju Gojković i Bakareca", piše list.

POLITIKA - List prenosi Vučićevu izjavu "Biće vanrednih parlamentarnih izbora". "Najveće ulaganje u aerodrom Nikola Tesla od izgradnje", o otvaranju nove piste. "Hiljade Rusa i Ukrajinaca ostale bez vode", o rušenju brane na reci Dnjepar.
G. P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa