9. jul 2023.9. jul 2023.
Četvrti trkački dan (Foto: Glas Podrinja)

Četvrti trkački dan (Foto: Glas Podrinja)

Održan četvrti trkački dan na Šabačkom hipodromu

Huntress AD "Zobnatice" je pobednica trke dana "Šabačke omice" četvrtog trkačkog dana na Šabačkom hipodromu. Pobedničko grlo jahao je Đorđe Perović, a trenirao Tanasković.

Trka dana "Šabačke omice" (Foto: Glas Podrinja)


-Trka je nešto gde ne možemo uvek da budemo sasvim sigurni kakav će ishod doneti. Mi se uvek nadamo i očekivali smo ovu pobedu. Pripremamo se za Šabačke konjičke svečanosti gde smo uvek rado viđeni gosti, rekla je Tamara Ivanišević iz Ergele "Zobnatica".
Publici nije smetala vrućina (Foto: Glas Podrinja)


Drugo mesto u ovoj trci osvojila je Almighty Rave Štale "Salaš" koju je jahao Milan Nikolić, a trenirao Duško Pajić. Treća je kroz cilj prošla Olimba Katarine i Jovane Milošević, sa džokejom Goranom Mešetovićem, a u treningu kod Duška Pajića. Mistic Bel u suvlasništvu Šendekovića je zauzela četvrto mesto, sa džokejom Ištvanom Kozmom, u treningu kod Tamare Šendeković.

Ukupno šest trka (Foto: Glas Podrinja)


Na programu je bilo još pet trka. Pobednik prve trke "Ivanjdan" bio je Auensir, Saše Markovića, sa džokejom Milanom Konkoljem, u treningu kod Mladenovića. Imperia je osvojila "Memorijal Miomire Minje Knežević", a bio je to drugi trijumf za džokeja Milana Konkolja. Flitsch i Đorđe Perović pobedili su u "Šabačkom sprintu", trećoj trci ovog trkačkog dana. Berrygar sa Goranom Mešetovićem u sedlu je bio najbrži u trci "Petrovdan". "Memorijal Stefana Paunovića" osvojio je Caravaggio sa Đorđem Perovićem.

Dr Aleksandar Peranović (Foto: Glas Podrinja)


-Ovaj dan je u našem kalendaru bitan kao priprema za Šabačke konjičke svečanosti koje slede za dve nedelje. Imali smo do kraja neizvesne trke, izbalansirane handikape, grla koja su dobro spremljena, tako da ćemo i na Šabačkim konjičkim svečanostima imati odlične galopere. Sve je spremno, prošli su prvi i drugi upis, uveren sam da ćemo biti pune start mašine. Biće to kruna naše sezone i možda najbolje Svečanosti do sada, rekao je direktor Šabačkog hipodroma dr Aleksandar Peranović.

Šabačke konjičke svečanosti za dve sedmice (Foto: Glas Podrinja)


Šabačke konjičke svečanosti održaće se 22. i 23. jula.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa