12. oktobar 2023.12. okt 2023.
OKK Šabac

OKK Šabac

Košarkaši startuju tokom vikenda

Nova košarkaška sezona u drugom regionalnom rangu za muškarce, startuje 14. oktobra. Šabačku košarku predstavljaju OKK Šabac i majurski Miks, članovi A grupe Druge regionalne lige "Zapad".

Seniori OKK Šapca predvođeni novim trenerom Predragom Mušickim u prvom kolu DRL Zapad su domaćini drugom timu Loznice koji se takmiči van konkurencije. Meč je 15. oktobra od 18 časova u sali Gimnazije. Prvi takmičarski duel za Šapčane biće meč protiv Železničara iz Lajkovca u Šapcu 21. ili 22. oktobra.

-U svakom meču ćemo težiti pobedi i vredno radimo kako bi konstantno napredovali. Nije imperativ viši rang, krećemo od nule i želimo da napredujemo i rezultatski i organizaciono. Imamo tim s potencijalom koji treba da se pretvori u rezultat. Plasman u viši rang treba da prati i kapacitet kluba da organizaciono bude na nivou višeg ranga, tako da vredno svi radimo na više polja - rekao je trener Mušicki.

KK Miks (foto: print screen iz emisije TV As sport)


Majurski Miks u prvom kolu gostuje u Lajkovcu, a potom dočekuje Radnički iz Valjeva.

-Ponovo imamo kombinaciju uglavnom mladih igrača čije stasavanje želimo i nekoliko iskusnijih prvotimaca. Razvoj mladih nam je prioritet i što bolji rezultati. Zadovoljni smo ostvarenim prethodne sezone, pokušaćemo da ponovimo, možda i prevaziđemo učinjeno - istakao je Nebojša Novaković iz KK Miks.

Takmičenje je podeljeno u dve grupe, posle dvostrukog bod sistema sledi plej of u kojem nastupaju po dve prvoplasirane ekipe iz A i B grupe i na koncu dva najbolja tima iz DRL Zapad će u viši rang.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa