15. decembar 2023.15. dec 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Savremena biblioteka za decu i mlade

Nabavkom i instaliranjem opreme u Biblioteci „Milovan Glišić“ od 4. do 13. decembra završen je projekat tehničkog opremanja dečijeg odeljenja biblioteke koje je finansiralo Ministarstvo kulture Republike Srbije u oblasti bibliotečko-informacione delatnosti u iznosu od 500.000,00 dinara, objavila je Biblioteka "Milovan Glišić" Ljubovija, a prenosi Ljubovija.info.

Nabavljena su tri računara, dva lap-topa, jedan štampač, interaktivna tabla i jedan projektor sa električnim platnom sa daljinskim upravljačem.

Projekat „Tehničko opremanje Dečijeg odeljenja: Savremena biblioteka za decu i mlade”, ima za cilj osavremenjavanje bibliotečkog poslovanja radi što kvalitetnijeg i efikasnijeg pružanja usluga najmlađim korisnicima. Jedan od ciljeva ovog projekta je da primenom moderne tehnologije u dečijem stvaralaštvu, podstaknemo decu i mlade da uvide i rešavaju probleme na nov i konstruktivan način koristeći knjigu i čitanje kao nezaobilazni element ljudskog stvaralaštva, obrazovanja i kulture. Ciljne grupe su deca predškolskog uzrasta, učenici osnovne i srednje škole i ostali mladi korisnici.


Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa