14. januar 2024.14. jan 2024.
Pixabay

Pixabay

Vikend pauze pred nastavak šampionata

Veći deo januara protiče u klupskoj pauzi što se tiče šampionata različitih sportova, ali već krajem prvog meseca sledi nastavak, dok će prva polovina februara, uz izuzetak vaterpola, kompletirati prolećni početak.

Pred nama je poslednji slobodan vikend za rukometašice. Medicinar je eliminisan u osmini finala Kupa, te ne igra u subotu i nedelju, no već naredne subote ili nedelje, 20 ili 21. januara, dočekuje u derbiju kola Super lige Železničar iz Inđije. Oba tima pretenduju na plej of, a favoritkinje u ovom duelu svakako su gošće. Desetak dana kasnije, 3. februara, prvi meč proleća u SL za rukometaše igra Metaloplastika Eliskir protiv Vranja. Preostali igraju 10.02, kada će MP imati evropske izazove.

Odmah na startu februara, trećeg ili četvrtog dana na teren će košarkaši u Drugoj regionalnoj ligi. Miks dočekuje Železničar Lajkovac, a lider, OKK Šabac ima nedelju duže, je ru prvom kolu igra protiv Loznice čiji rezultati se ne računaju. Sedam dana kasnije, 10. februara u Lajkovcu igraju seniorke OKK Šapca.

Vaterpolisti Save igraju 17. februara u Prvoj A ligi, dok će fudbaleri Mačve na teren trećeg februarskog vikenda protiv Vršca. Drugog martovskog dana se prvenstvenim obavezama vraćaju vaterpolisti Šabac Eliksira. U martu će i u preostalim fudbalskim ligama sezona biti nastavljena, kao i u nižim rangovima rukometa.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa