29. februar 2024.29. feb 2024.
Konferencija za medije FK Mačva (foto: FK Mačva)

Konferencija za medije FK Mačva (foto: FK Mačva)

Mačva na dva teška gostovanja

Mačvu nakon remija na domaćem terenu protiv Vršca očekuju dva gostovanja u nizu u nekoliko dana. Rivali su timovi koji dele različite ambicije, ali imaju imperativ pobeda na domaćem terenu. Poput Inđije i Slobode, rivala u subotu i sredu, Mačva ne misli o neuspehu.

-Inđija je tvrda ekipa, domaći teren im je adut i znam da oni žele povratak u Super ligu. Mi imamo kvalitet, uveren sam u to. Znam da možda bod deluje kao dobar rezultat u Inđiji, ali mi mislimo o tri i s tim ciljem putujemo. Neće biti lako, ali verujem u ovaj tim - rekao je Luka Pejović na klupskoj konferenciji za medije.

U Inđiji Mačva neće imati kompletan tim usled povreda i suspenzija, no uz izostanke očekivan je i povratak nekih prvotimaca. Abdulahi i Sladojević neće biti u protokolu, dok se vraćaju Martin Novaković i Jovović.


-Očekujem da pokažemo više nego protiv Vršca, ispravimo greške i odigramo na višem nivou. Naša želja je da Mačva igra lep fudbal, da se nadmeće sa svima i igra na gol više. To je naravno proces i zahteva vreme, ali radimo na tome - naglasio je pomoćni trener Ivan Obrovac.

Meč u Inđiji je zakazan za 13 časova. Inđija je poražena u Beogradu prethodnog vikenda i ima imperativ u borbi za Super ligu. Već u sredu Mačva je gost starom rivalu Slobodi u Užicu. Domaći su u opasnoj zoni i bodovi su neophodni kako bi sačuvali šanse da se vrate u plej of borbu.
D. B.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa