8. mart 2024.8. mar 2024.
Tri boda u fokusu protiv Metalca (foto: Glas Podrinja - D. B.)

Tri boda u fokusu protiv Metalca (foto: Glas Podrinja - D. B.)

Mačva pred Metalac: Cilj su tri boda, krize igre nema, samo krize rezultata

Iako u Mačvi nisu zadovoljni sa jednim osvojenim bodom u tri prolećna kola, ističu da je ekipa u rezultatskoj krizi, ali ne i krizi igre, te očekuju da već protiv Metalca crveno-crni zabeleže prvu pobedu i vrate se u plej of trku.

M. Novaković i U. Savković (foto: Glas Podrinja - D. B.)


Metalac u fokusu ima borbu za opstanak, ali još nije odustao ni od plej ofa i u Šabac dolazi takođe sa ambicijama pozitivnog ishoda.

-Odličan tim, imaju nekoliko odličnih fudalera i ekipa koja je kvalitetom iznad pozicije koju zauzima. Nama je neophodna veća smirenost na lopti i veći fokus pred protivničkim golom. Napredujemo iz meča u meč igrom i vreme je da se to pokaže kroz rezultate. Pozivam publiku da nas podrži, to nam je sada izuzetno važno - rekao je prvotimac Martin Novaković.

D. Kostić (foto: Glas Podrinja - D. B.)


U duelu protiv Milanovčana trener Glušica ne može da računa na kapitena Ristivojevića i Vladimira Mijailovića, obojica su pod suspenzijom nakon crvenog, odnosno još jednog žutog kartona.

-Nema razloga za bilo kakav strah. Mi ne igramo loše, samo realizaciju moramo da popravimo. U Užicu smo imali dve stotpostotne šanse pri rezultatu 0:0 kada je meč mogao da ode u drugačijem smeru. Protiv Inđije smo imali prednost i nismo bili nadigrani. Uz malo sreće i koncentracije siguran sam da dolaze i bolji rezultati - naglasio je član stručnog štaba Dragoslav Kostić.

Duel Mačve i Metalca je zakazan za nedelju, od 17 časova na stadionu Mačve.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa